Sammy boy best in show
Allison

Over ons

Al sinds 1982 hebben wij, de familie Manders, Maltezers. In eerste instantie waren vooral mijn ouders actief. Toen ik, Erwin, ouder werd, zijn we met z'n drieën fanatiek gaan showen met onze honden. Dit alles onder de kennelnaam "Of Erwin's Dream Lovers". Onder deze naam showen en fokken wij onze hondjes. In de loop der jaren zijn we in staat geweest onze basis verder uit te breiden. Dit heeft geleid tot vele kampioenen op de shows en meerdere keren tot beste Maltezer van het jaar. Maar nog belangrijker we hebben gezorgd voor een gezonde basis van Maltezers, die uitblinken in gezondheid en karakter.

Na het overlijden van mijn vader zijn we een tijd minder actief geworden en inmiddels zijn we met een kleine basis zeer succesvol.

Mijn moeder helpt nog steeds bij de nestjes en de verzorging maar ook mijn vrouw en de onze kinderen helpen actief mee.

Onze pups worden in het gezin opgevoed en zijn gewend aan kinderen.

Gezondheid komt bij ons op de eerste plaats. Dit gaat naar ons idee hand in hand samen met een rastypisch Maltezer met een schitterende vacht.

Onze lijn is opgebouwd uit uitmuntende hondjes van over heel de wereld en nog steeds halen wij nieuwe bloedlijnen naar Nederland. We hebben importen uit onder andere Nieuw Zeeland, Denemarken, Franrijk en lijnen uit Korea, Amerika en Thailand

U kunt ons nog steeds terugvinden op de shows met mooie resultaten. Alleen minder frequent dan vroeger. Dit komt mede doordat ik inmiddels ook keurmeester van onder andere de Maltezers ben.

Met enige regelmaat hebben we puppies. In eerste instantie om weer nieuwe aanwas te hebben om te gaan showen. Natuurlijk kunnen we niet alle pups zelf doorhouden. Bent u serieus geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Voor dekkingen staan onze reuen selectief ter beschikking.

Voor vragen en informatie kunt u contact met ons opnemen.

Familie Manders